Foto: Guillem Pasano

L’Europa B serà el primer rival de la Unió Esportiva Valls a la nova Lliga Elit. El debut oficial dels blancs-i-vermells a la màxima competició de la Federació Catalana de Futbol serà el proper diumenge 17 de setembre al Nou Sardenya.

Foto: Guillem Pasano
PUBLICITAT

Després de l’Europa B, el conjunt de la capital de l’Alt Camp rebrà a casa diumenge 24 de setembre al Granollers. A partir d’aquí 28 jornades més d’una competició de 16 equips que acomiadaran el 19 de maig al camp de la Guineueta.

Un cop finalitzin les 30 jornades de lliga regular, del tercer al sisè classificat disputaran un play-off d’ascens a 3a RFEF. Les semifinals, amb anada i tornada, es disputaran els caps de setmana del 25-26 de maig i l’1 i 2 de juny. Pel que fa la final serà el 8 i 9 de juny i el 15 i 16 de juny. El primer i el segon ascendiran directament a la quarta categoria del futbol espanyol.

Pel que fa la part baixa, del tretzè al setzè classificat descendiran i jugaran la temporada 2024-2025 a 1a Catalana.

La UE Valls serà l’únic representant de la demarcació de Tarragona, mentre que l’Atlètic Lleida l’únic de Ponent. Els altres catorze equips de la Lliga Elit se’ls repartiran Girona amb tres representants (Figueres, Lloret i Palamòs) i Barcelona amb deu (Sants, Horta, Guineueta, Vic, Viladecans, Santboià, Can Vidalet, Rubí, Sabadell B, Europa B i Granollers)

PUBLICITAT