Última sessió del cicle d’estiu Juliol Circense al Convent del Carme de Valls. Aquest dijous, a partir de les deu de la nit, hi ha prevista l’actuació de la companyia Always Drinking Marching Band amb l’espectacle La Different Orquestra.

PUBLICITAT

L’argument gira al voltant de la Gran Orchestra Internazionale Cucurella, una orquestra de ball de les de tota la vida, perd tots els seus músics just abans del concert. Com si fossin les rates del Titànic, la majoria de músics i el dos cantants han abandonat el vaixell al darrer moment i a l’hora del bolo només queden el pianista i el trompetista. Què han de fer? Suspendre? Tal com està el pati, no poden abandonar. Hauran de renovar-se o morir.

Es tracta d’un homenatge a la vida de l’artista, un espectacle de pallassos, un concert en directe amb música d’ara i d’abans i un xou amb molt d’humor que demana la interacció del públic, perquè el públic és el que fa diferent el muntatge.

El Juliol Circense de Valls 2023, promogut per la companyia local Passabarret, consta de tres espectacles amb entrada lliure, els quals tots es representen al Convent del Carme.

PUBLICITAT