Com cada any, dins de la programació “Estiu Actiu”, el Centre Cívic de Valls organitza un reguitzell d’activitats estiuenques que implica el teixit associatiu vallenc. Una de les activitats més sol·licitades, any rere any, és la Ruta Teatralitzada al  Cementiri Municipal.

PUBLICITAT

La ruta va càrrec de l’historiador vallenc Àngel Gasol amb la col·laboració del Grup del Teatre Principal. I és que l’èxit és tant gran, que porta gairebé una dècada exhaurint les entrades per cada un dels dos passis que es programen any rere any.

Els qui vagin a veure la ruta teatralitzada del Cementiri descobriran històries i secrets que s’amaguen en aquest espai. La propera cita al Cementiri Municipal de Valls que la població vallenca té amb el Centre Cívic, l’Àngel Gasol i el GTP, serà el proper dilluns 17 de Juliol en dues sessions (22:00h i 23:15h) on el primer passi ja té les entrades exhaurides i queden les últimes del segon.

PUBLICITAT