L’Assemblea Valls-Alt Camp ja escalfa motors per a la manifestació de l’Onze de Setembre, que s’ha convocat a Barcelona amb el lema “Via fora!”. Per això ha anunciat l’organització d’autobusos per facilitar la participació i ha començat la venda de samarretes.

PUBLICITAT

Durant el juliol, el local de la plaça dels Alls estarà obert per inscriure’s al bus i comprar samarretes els dimarts de 19 a 20 h. Per Firagost també es farà parada en aquesta plaça: el dia 1 de 18 a 21 h, i el dia 2 d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. I a l’agost i fins a la Diada, els dimecres i divendres d’11 a 13 h (els dimecres, a partir del dia 23).

També en aquests mateixos horaris es podrà recollir l’estelada, que l’Assemblea Valls regala a les persones que la vulguin penjar al balcó de casa seva, en el marc de la campanya #HiSom.

PUBLICITAT