L’Ajuntament de Valls ha modificat el mapa de col·legis electorals de cara a les Eleccions Generals que se celebren aquest diumenge 23 de juliol.

PUBLICITAT

En concret, amb l’objectiu de facilitar l’accessibilitat i la comoditat dels electors i dels membres de les meses, es traslladen les tres taules que fins ara estaven ubicades al Pati de Sant Roc a la Biblioteca Carles Cardó que s’estrena com a local de votació en aquests comicis. De la mateixa manera, la Residència Alt Camp deixarà també de ser col·legi electoral ja que els electors de les quatre meses situades en aquest equipament votaran a l’escola Enxaneta

A excepció d’aquests canvis que afecten a 7 meses i a uns 3.500 electors aproximadament, la resta de 25 meses repartides en diferents equipaments de la ciutat mantenen per aquests comicis les seves seus habituals. 

PUBLICITAT