La Colla Vella dels Xiquets de Valls completen a Altafulla una diada agredolça. La plaça del Pou va ser testimoni del 4de9, el 3de9 amb folre i el 5de8, tres rondes perfectes després de l’ensurt la setmana anterior a Torredembarra amb el 3de9 amb folre. No obstant això, els rosats no van poder col·locar la cirereta del pastís quan el pilar de 8 amb folre i manilles se’ls ensorrava després d’aconseguir carregar-lo.

PUBLICITAT

A més, una diada que tenia com a gran al·licient afegit que era el primer cara a cara de la Vella amb els Castellers de Vilafranca que també van acabar amb sabor agredolç. El 2de9 amb folre i manilles quedava en intent desmuntat i els verds completaven la diada descarregant el 4de9 amb folre, el 3de9 amb folre i el 7de8.

Per un altre costat, els Castellers locals carregaven el 4de7, i descarregaven el 5de7 i el 4de7 amb el pilar i el 7de8 i els Xiquets de Tarragona el 5de8, el 3de9 amb folre i el 4de8.

PUBLICITAT