La Colla Joves Xiquets de Valls tenia doble cita aquest cap de setmana. En primer lloc, els de la camisa vermella actuaven dissabte a la Festa Major dels Garidells on, acompanyats dels Castellers de Sabadell i la Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau, descarregaven el 3de8, el 4de8 després d’un intent desmuntat i el 2de7. Una estratègia conservadora que serviria per aconseguir recuperar bones sensacions de cara al plat fort de l’endemà.

PUBLICITAT

El diumenge, durant la Diada del Quadre de Santa Rosalia de Torredembarra, els del carrer d’en Gassó tancaven una diada sòlida i sense contratemps.  Descarregaven el 5de8, el 3de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 6.

A plaça els acompanyaven la Colla Jove Xiquets de Tarragona que també completaven una bona diada amb el 3de9 amb folre, el 2de8 amb folre i el 5de8 i els Nois de la Torre amb un 4de7 amb el pilar, un 3de7 amb el pilar després d’un intent desmuntat i el 4de7 després d’un intent desmuntat.

PUBLICITAT