Aquest dimecres 19 de juliol, el claustre del Convent del Carme té programada l’actuació de Marian Barahona, Will Galison i Frederico Vannini. Es tracta del segon dels quatre concerts del cicle d’estiu enViu.

PUBLICITAT

La proposta pels amants del jazz començarà a partir de les deu de la nit. Una de les grans veus de casa nostra com és Marian Barahona s’envolta de Will Galison, l’harmonicista de nombroses bandes sonores i de l’excepcional guitarrista brasiler Frederico Vannini. El trio combinarà entre el jazz, els ritmes brasilers, el pop i els temes propis.

L’enViu 2023 que comença aquest dimarts amb un concert de Carles Belda té també fixades les actuacions de Cris Juanico (dijous) i Anna d’Ivori (divendres)

L’oferta musical es complementa amb la col·laboració dels vins de la DO Tarragona que s’encarrega de maridar cadascuna de les nits amb una copa de benvinguda i un tast divendres.

PUBLICITAT