La piscina municipal d’estiu del Fornàs aposta per celebrar una nova edició de l’Splash de nit. L’activitat refrescant, adreçada als més joves, tindrà lloc aquest dijous 20 de juliol.

PUBLICITAT

L’Splash de nit començarà a partir de dos quarts d’onze de la nit i es perllongarà fins a les dues de la matinada. Hi poden participar tots els joves a partir de 14 anys, els quals hauran d’abonar una entrada a un preu de 4 euros el mateix dia o vint-i-quatre hores abans de l’activitat a la recepció del Centre Esportiu Municipal del Fornàs.

Es tracta d’una iniciativa coordinada per VallsJove i el Patronat Municipal d’Esports amb l’objectiu que es pugui gaudir d’un bany nocturn per combatre les altes temperatures i, així mateix, tenir l’oportunitat de contemplar la lluna i les estrelles des de l’aigua.

PUBLICITAT