El menorquí Cris Juanico actuarà aquest dijous 20 de juliol al claustre del Convent del Carme de Valls per interpretar diversos temes del seu àlbum M’enroca. Es tracta del tercer dels quatre concerts del cicle d’estiu enViu.

PUBLICITAT

El concert donarà inici a partir de les deu de la nit. A M’enroca es reconeixerà la pertinença del músic amb Menorca, l’arrelament i la seva integració en l’entorn, i es podrà confirmar com aquest entorn i el què hi viu passen a ser el nucli de la seva inspiració.

Alhora Juanico farà un recorregut per la seva trajectòria des dels inicis amb Ja t’ho diré.

L’enViu 2023 finalitzarà aquest divendres amb l’actuació d’Anna d’Ivori. L’oferta musical es complementa amb la col·laboració dels vins de la DO Tarragona que s’encarrega de maridar cadascuna de les nits amb una copa de benvinguda i un tast divendres.

PUBLICITAT