Des del passat divendres 14 i fins aquest diumenge 23 de juliol, l’Antiga Biblioteca Popular de Valls és l’escenari de l’exposició “Els gegants de la festa”, on es pot contemplar tota la imatgeria festiva de la Colla Pessigolla.

PUBLICITAT

L’horari de visites de la mostra és de dilluns a divendres de les sis de la tarda a dos quarts de nou del vespre i dissabtes i diumenges de les onze del matí a la una del migdia.

L’exposició “Els gegants de la festa” és el preludi de la 8a Setmana Cultural de la Colla Pessigolla que començarà dilluns 24 de juliol amb el pregó de festes, la traca d’inici i una cercavila inaugural pel centre històric amb el grup d’animació acompanyat per la Xaranga Suquet i Calero.

De cara el 25 de juliol, s’ha previst un Concurs de dibuix i una nit de Bingo al local. L’endemà, dia 26, serà el torn del primer Concurs infantil de relats i la nit de Cinema. Pel 27 s’ha convocat un Concurs de Truites.

El gruix fort d’activitats es concentrarà del 28 al 30 de juliol. El primer dia, a partir de dos quarts d’onze de la nit, es farà una passejada nocturna del bestiari de l’entitat amb la participació especial de la Somera de Reus.

Pel que fa el 29 de juliol, a les sis de la tarda, al passeig de l’Estació serà el punt d’inici de la setena Trobada de Gegants.

Finalment, diumenge 30 de juliol, la vuitena edició de la Setmana Cultural de la Colla Pessigolla finalitzarà amb una ballada de la imatgeria festiva, al migdia, a la plaça de l’Oli i una cercavila de cloenda, al vespre, que sortirà des de davant del local del carrer de Sant Antoni.

PUBLICITAT