Cloenda del cicle enViu de Valls aquest divendres amb un concert d’Anna d’Ivori i un tast de vins de la DO Tarragona.

PUBLICITAT

L’actuació de la cantant tarragonina començarà, a partir de les set de la tarda, al claustre del Convent del Carme. D’Ivori presenta el treball “Ales de paper”, en format duet. Unes cançons plenes de vides que s’entrellacen com les seves partitures en aquest espectacle.

Es tracta de cançons escrites sobre paper i que pretenen ser ales per a aquells que les escoltin. A diferència dels altres tres concerts, el d’aquest divendres té un preu de 5 euros i inclou un tast de vins amb la col·laboració de la DO Tarragona.

A banda d’Ivori, L’enViu 2023 ha tingut les actuacions de Carles Belda; Marian Barahona, Will Calison i Federico Vannini i Cris Juanico.

PUBLICITAT