La Colla Vella dels Xiquets de Valls actua en solitari aquest cap de setmana. Després del final agredolç fa una setmana a Altafulla la Colla Vella dels Xiquets de Valls actuaran amb motiu de la Festa Major dels Habitatges del barri que porta el seu nom el diumenge 23 de juliol, dia d’eleccions generals, a les 18 h a la plaça del Mig. S’espera que portin a plaça castells de la gamma alta de 8 i, fins i tot, el 3de9 amb folre.

PUBLICITAT

Per un altre costat, la Colla Joves Xiquets de Valls no té cap actuació programada en aquest cap de setmana, però sí que hi ha assaig general convocat. No serà fins al dissabte 29 de juliol que viatjaran a la capital del Garraf, Vilanova i la Geltrú, per actuar a la Diada de les Neus junt a la Jove de Tarragona, els Castellers de Vilafranca i els Bordegassos locals.

PUBLICITAT