El barri vallenc de la Fraternal celebra la festa major d’estiu durant tot el cap de setmana amb diversitat d’actes.

PUBLICITAT

Les activitats començaran aquest divendres i es perllongaran fins diumenge 23 de juliol. El president de l’Assocació de Veïns de la Fraternal, Manel Odina, destaca que és una festa major adreçada especialment per als veïns i les veïnes del barri.

La Mulassa petita de la Unió Anelles de la Flama protagonitzarà aquest divendres, a les set de la tarda, una cercavila pels carrers del barri. En acabar, hi haurà coca amb xocolata per a tothom.

Ja dissabte, a les set de la tarda, es portarà a terme una actuació d’un mag per a tota la família. A les deu de la nit, a la plaça Pompeu Fabra, tindrà lloc el sopar de motxilla amenitzat amb música a càrrec d’un Dj.

Diumenge serà l’últim dia de la festa major amb jocs infantils i un vermut al migdia i la traca de cloenda al vespre.

PUBLICITAT