El barri vallenc de la Font de Santa Magdalena està punt per celebrar la festa major que tindrà lloc durant tot el cap de setmana.

PUBLICITAT

La festa, que comparteix protagonisme amb els barris de Mas Clariana, Habitatges de la Colla Vella dels Xiquets de Valls i La Fraternal, té lloc des d’aquest divendres fins diumenge. Tot i ser un barri petit, el president de l’Associació de Veïns de la Font de Santa Magdalena, Joan Guerra, afirma que hi ha actes per a totes les edats.

La traca d’inici de festes, la ballada de sardanes, la barbacoa i el monòleg a càrrec de Miguel Espejo centren els actes d’aquest divendres.

De cara a dissabte, els actes infantils amb una Gimcana, vermut, el berenar i el concurs de dibuix ocuparan la franja de matí i tarda. Al vespre, a la plaça de Santa Magdalena, hi haurà el sopar a la fresca, un dels actes més destacats de la festa major. La jornada acabarà a mitjanit amb música en viu.

La festa major del barri de Santa Magdalena s’acomiadarà diumenge amb el concurs de truites, el sopar motxilla i la traca de fi de festa.

PUBLICITAT