Des de dijous i fins diumenge, el barri dels Habitatges de la Colla Vella dels Xiquets de Valls es troba de festa major amb propostes per a petits i grans.

PUBLICITAT

Els actes van començar dijous a la tarda amb una sessió de cinema a la fresca infantil. Seguidament es va fer un sopar de carmanyola i una projecció d’una pel·lícula adreçada al públic adult.

La jornada de divendres tindrà inflables infantils a la tarda. De cara al vespre-nit hi ha previst el pregó, un concurs de truites, el sopar de germanor i la festa amb DJ.

El president de l’Associació de Veïns dels Habitatges de la Colla Vella, Jordi Mateu, destaca que el pregó anirà a càrrec del veterà tenista, Josep Altisen.

Ja dissabte, al mati, es faran les curses infantils. Al migdia hi ha prevista la paella popular. A la nit, serà el torn de la Festa Chrysalis.

Per diumenge, destaca la diada castellera amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls a partir de les sis de la tarda. Dues hores més tard, un refrigeri i el correbous amb xaranga tancaran la programació de la festa major dels Habitatges 2023.

PUBLICITAT