La Colla Vella dels Xiquets de Valls va rodar la gamma alta de 8 durant la Diada de les Vivendes. En el barri que porta el seu nom van descarregar el 5de8, el 2de8 amb folre, 4de8 i el pilar de 6.

PUBLICITAT

El cap de colla de la Vella, Manel Urbano, es mostra content pel resultat de la diada i a la vegada optimista de cara les següents actuacions.

La pròxima actuació dels rosats serà aquest diumenge 30 de juliol amb motiu de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén a Vilallonga del Camp a partir de les 19 h. Els acompanyaran a la plaça de l’Església la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Per un altre costat, el dissabte 29 de juliol la Colla Joves Xiquets de Valls actuaran a la Diada de les Neus a Vilanova i la Geltrú. A la capital del Garraf els de la camisa vermella estaran acompanyats a plaça pels Bordegassos locals, la Jove de Tarragona i els Castellers de Vilafranca.

PUBLICITAT