El Festival Jordi Savall i l’Ajuntament de Valls han establert les primeres línies de col·laboració conjunta per a la promoció d’aquest certamen de música antiga.

PUBLICITAT

En la seva tercera edició aquest estiu, el festival s’ha consolidat ja com un cicle de referència i ha programat un total de 15 concerts que se celebraran en recintes històrics patrimonials de les nostres comarques com l’església de Sant Francesc de Montblanc i els monestirs cistercencs de Santa Maria de Poblet i Santes Creus.

L’organització del festival i la regidoria de Cultura del consistori vallenc han acordat aquest any col·laborar amb l’objectiu d’acostar aquest festival a la població i obrir noves línies de cooperació de cara a properes edicions. Així, el Festival oferirà a associacions culturals de Valls i a entitats musicals de la ciutat un 10% de descompte sobre el preu de les entrades als concerts. El Festival se celebrarà entre el 28 de juliol i el 15 d’agost amb un programa de concerts amb les principals formacions musicals liderades pel mestre Jordi Savall i també destacats conjunts i artistes nacionals i internacionals.

El Festival afavoreix positivament també la ciutat de Valls i la comarca de l’Alt Camp en la contractació de la majoria dels seus serveis a negocis i productors de proximitat. A més, a partir de la propera edició del festival, l’any 2024, l’organització oferirà també a alumnes i professors de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls la possibilitat d’assistir gratuïtament a assajos oberts conduits pel mateix Savall.

PUBLICITAT