El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó ha estat enquadrat al grup C-A de la Lliga EBA. El conjunt de la capital de l’Alt Camp competirà amb nou equips catalans, tres d’aragonesos i un de les Illes Balears.

PUBLICITAT

Els homes de Víctor Neila començaran la lliga el proper dissabte 30 de setembre a la pista del Quart. Una setmana després es produirà l’estrena al pavelló Joana Ballart contra el Sese..

Amb la unificació del nombre d’equips i el sistema de competició a 26 jornades, els dos grups de la conferència C acabaran la primera volta el 7 de gener i la darrera jornada de la fase regular es disputarà el 13 d’abril.

A banda de Quart i Sese, el CB Valls es veurà les cares amb el Martorell, Igualada, Gironés, Espanyol, Joventut de Badalona , Mollet i Salt. Els rivals d’Aragó són l’Octavus, Moncayo i el Cuarte de Huerva. L’únic representant de les Illes Balears és l’Andratx.

Consulta el calendari del grup C-A de la Lliga EBA aquí: https://www.feb.es/Documentos/Archivo/upload/CALENDARIO%20LIGA%20EBA%20CA.PDF

PUBLICITAT