La vuitena edició de la Setmana Cultural de la Colla Pessigolla, que va donar el tret de sortida dilluns 24 i es perllongarà fins diumenge 30 de juliol, ha portat a terme les primeres activitats. Un dels plats forts serà dissabte amb una Trobada de Gegants on hi prendran part diverses colles convidades.

PUBLICITAT

Després del pregó, la cercavila inaugural, el Concurs de dibuix  o la nit de Bingo al local que s’han dut a terme entre dilluns i dimarts, aquest dimecres 26 de juliol és el torn del primer Concurs infantil de relats i la nit de Cinema. Pel 27 s’ha convocat un Concurs de Truites.

El gruix important d’actes es concentrarà del 28 al 30 de juliol. El primer dia, a partir de dos quarts d’onze de la nit, es farà una passejada nocturna del bestiari de l’entitat amb la participació especial de la Somera de Reus.

Pel que fa el dissabte 29, a les sis de la tarda, al passeig de l’Estació serà el punt d’inici de la setena Trobada de Gegants.

Finalment, diumenge 30 de juliol, la vuitena edició de la Setmana Cultural de la Colla Pessigolla finalitzarà amb una ballada de la imatgeria festiva, al migdia, a la plaça de l’Oli i una cercavila de cloenda, al vespre, que sortirà des de davant del local del carrer de Sant Antoni.

PUBLICITAT