La Vuelta Ciclista a España 2023 tornarà a tenir la ciutat de Valls com a protagonista i, en aquesta ocasió, aprofitarà el seu pas per la capital de l’Alt Camp per retre homenatge a l’atleta vallenca Marta Galimany.

PUBLICITAT

L’homenatge serà el dimarts 29 d’agost a la tarda durant la quarta etapa de 183 quilòmetres que unirà les ciutats d’Andorra la Vella i Tarragona i el seu pas per Valls serà retransmès en directe per televisió.

La cursa entrarà a Valls procedent de Montblanc i el Coll de Lilla per la carretera de Montblanc per enfilar el carrer Anselm Clavé i la carretera N-240 en direcció a Tarragona. Serà just en el moment de travessar Valls -aproximadament entre les 16.45h i les 17.15h segons la velocitat de la cursa – que la Vuelta ha volgut homenatjar Marta Galimany amb un esprint intermedi. Ho explica l’exciclista vallenc, Miquel Àngel Iglesias, un dels impulsors de la iniciativa.

A més, abans de l’entrada dels ciclistes a Valls, la caravana de la Vuelta farà parada al Pati a les 15.15h per animar l’espera amb música i el repartiment de productes de la cursa entre els assistents.

PUBLICITAT