Les colles dels Xiquets de Valls escalfen motors de cara la diada de Firagost. 

PUBLICITAT

Per un costat, la Colla Joves Xiquets de Valls completava a la Diada de les Neus de Vilanova i la Geltrú una actuació positiva i sense estrenes. Els de la camisa vermella descarregaven sense problemes el 3de9 amb folre després d’un intent desmuntat, el 5de8 i el 4de8. Els Bordegassos locals descarregaven el 5de7, el 2de7 i el 7de7, els Castellers de Vilafranca el 2de9 amb folre i manilles, el 9de8 i el 4de9 amb folre i la Colla Jove Xiquets de Tarragona amb el 3de9 amb folre, el 5de8 i el 4de9 amb folre.

Per una altra banda, la Colla Vella Xiquets de Valls tenien doble sortida al Tarragonès, a Vila-seca dissabte i Vilallonga del Camp diumenge, que van servir per agafar bon rodatge. A Vila-seca els rosats van descarregar el 5de8, el 3de9 amb folre i el 4de8, mentre que els Xiquets locals completaven el 3de6, el 2de6 i el 3de6 amb el pilar i els Xiquets de Tarragona el 5de8, el 3de9 amb folre i el 7de8. L’endemà a Vilallonga del Camp la Vella descarregava el 5de8 amb el pilar, el 4de9 amb folre i el 5de8, mentre que la Colla Jove Xiquets de Tarragona descarregaven el 3de9 amb folre, el 2de8 amb folre i el 5de8.

Ara les mirades estan posades a la diada d’aquest 2 d’agost per Firagost en què serà el tercer enfrontament directe a la plaça del Blat de les dues colles vallenques de la temporada després de les diades de Completes i Sant Joan. Mentre que Completes resultava en una diada positiva per ambdues colles, a Sant Joan la Colla Vella completava una actuació brillant, mentre que la Joves no aconseguia assolir les expectatives. Ara veurem si els del Portal Nou podran tornar a firmar una diada d’ensomni i si els del carrer d’en Gassó es treuen l’espina clavada per Sant Joan.

PUBLICITAT