La sessió plenària ordinària d’aquest dilluns 31 de juliol ha aprovat, entre d’altres punts, una moció perquè Valls dediqui un carrer a Guillem Agulló.

PUBLICITAT

L’origen d’aquesta iniciativa cal cercar-la en el Club de Lectura Política de Valls, un projecte impulsat enguany per l’ANC Valls-Alt Camp, que va començar la seva activitat amb la lectura del llibre Guillem, de Núria Cadenes.

Junts per Valls, Esquerra Valls i CUP  van assumir la moció i la portaven al primer ple ordinari d’aquest mandat. Així, els tres partits han defensat la moció, que s’ha aprovat amb els vots favorables d’aquests tres grups, l’abstenció del PSC i el vot en contra de Vox.

D’altra banda, també hi hagut llum verda a la moció de la CUP per exigir paritat als òrgans rectors i complir amb el Pla d’Igualtat. Hi han donat suport tots els partits, excepte VOX que hi ha votat en contra.

Al mateix ple, s’han aprovat dues modificacions de crèdit per un valor de 550.000 i 217.000 euros respectivament.

PUBLICITAT