Valls celebra aquest dimarts i dimecres la Firagost, la 67a edició de la Festa Major del camp català. La gran novetat d’enguany és l’Agroinnova, un espai instal·lat al Kursaal adreçat al sector agrari i alimentari del Camp de Tarragona, el qual aposta per la innovació i la tecnologia.

PUBLICITAT

Des de la comissió organitzadora de la Firagost creuen que aquesta iniciativa neix amb com un repte de donar més pes al món agrícola a la fira. Ho explica el president de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, Josep Maria Rovira.

A més de l’Agroinnova, el recinte firal comptarà amb els espai de fruita, productes agrícoles, vins i caves, plantes, flors i herbosteria al carrer de la Cort; automoció al passeig de l’Estació, alimentació artesanal i estands diversos als carrers del Teatre, Jaume Huguet i adjacents a la zona del Pati; artesania a la plaça del Quarter; cervesa i Foodtrucks al Pati i Estands institucionals i associacions al carrer Germans Sant Gabriel o les activitats cavallars al camí dels Molls de l’Estació.

Entre els dos dies, la 67a edició de la Firagost – amb 40.000 m2 d’exposició- espera rebre la visita de 100.000 visitants.

PUBLICITAT