La consellera de  Territori de la Generalitat de Catalunya, Ester Capella, presidirà aquest dimarts l’acte oficial d’inauguració de la Firagost, a partir de les set de la tarda, al saló de plens de l’Ajuntament de Valls.

PUBLICITAT

Tot seguit, la consellera i l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i la resta d’autoritats i representants de l’organització del certamen, visitaran els diferents espais de la fira.

La gran novetat d’enguany és l’Agroinnova, un espai instal·lat al Kursaal adreçat al sector agrari i alimentari del Camp de Tarragona, el qual aposta per la innovació i la tecnologia.

A més de l’Agroinnova, el recinte firal comptarà amb els espai de fruita, productes agrícoles, vins i caves, plantes, flors i herbosteria al carrer de la Cort; automoció al passeig de l’Estació, alimentació artesanal i estands diversos als carrers del Teatre, Jaume Huguet i adjacents a la zona del Pati; artesania a la plaça del Quarter; cervesa i Foodtrucks al Pati , Estands institucionals i associacions al carrer Germans Sant Gabriel o les activitats cavallars al camí dels Molls de l’Estació.

La Firagost de Valls, que es perllongarà fins dimecres, afronta la 67ª edició amb 300 expositors i amb una xifra, segons dades de l’organització, de 100.000 visitants.

PUBLICITAT