La primera edició d’Agroinnova rep una molt bona valoració tot i les altes temperatures, que  han tingut efectes negatius en l’assistència durant les hores més caloroses.

PUBLICITAT

Les activitats més exitoses han estat les jornades tècniques, que han tingut molt bona assistència entre els experts de l’agricultura, arribant a tenir públics d’entre cinquanta i seixanta persones. Entre les activitats dirigides a la població no especialitzada, la més exitosa sense dubte, ha estat el Tast de Vins de tendències i estils del mercat japonès. 

Josep Maria Rovira, president de la Cambra de Comerç de Valls, ha explicat que tot i la gran afluència de públic professional, la d’aquell públic més casual no ha sigut l’esperada. 

Per aquest motiu, els expositors es reuniran amb l’objectiu de trobar iniciatives que replantegin Agroinnova per fer-la més atractiva al públic general i buscar solucions respecte a les altes temperatures.

PUBLICITAT