Les dues colles vallenques assoleixen les expectatives en la diada de Firagost. 

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls va iniciar la diada amb un 3de9 amb folre sense cap problema. El moment àlgid va arribar a la segona ronda quan descarregaven entre crits d’eufòria el 4de9 amb folre i el pilar que en alguna ocasió va fer patir a la plaça d’una possible caiguda. Finalitzaven l’actuació amb el 4de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. El cap de colla dels rosats, Manel Urbano, es mostrava molt emocionat després de la diada.

Per un altre costat, la Colla Joves Xiquets de Valls va poder-se treure l’espineta clavada per l’actuació de Sant Joan estrenant la tripleta màgica aquesta temporada. Els de la camisa vermella descarregaven el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre, el 5de8 i el pilar de 7 amb folre. El cap de colla dels del carrer d’en Gassó, Edu Toda, valorava molt positivament la primera diada del mes d’agost després que durant el juliol la colla patís la dificultat d’arrossegar camises a les places.

A més, com a detall, per primer cop a la història una castellera, Júlia Montserrat de la Joves, descarregava un 4de9 amb folre des del pis de quarts.

Ara les expectatives són altes de cara a un mes d’agost que es preveu intens amb diades marcades en el calendari com són la diada de la Bisbal del Penedès o la de Sant Fèlix.

PUBLICITAT