Pla mitjà d'una parella d'agents dels Mossos, d'esquena, patrullant pel carrer de la Cort de Valls. Imatge del 14 d'abril del 2021. (Horitzontal)

Diversos comerciants denuncien haver patit robatoris durant la Firagost. Així ho ha avançat el Vallenc i confirmat fonts de la Policia Local que asseguren que tenen constància de fins a tres robatoris.

Pla mitjà d'una parella d'agents dels Mossos, d'esquena, patrullant pel carrer de la Cort de Valls. Imatge del 14 d'abril del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

El primer hauria estat a l’interior del cotxe d’un paradista que estava aparcat a la plaça U d’Octubre. El segon en una parada al carrer del Teatre on s’haurien emportat una gran quantitat d’embotits. I el tercer i últim seria a l’ANC de Valls que denuncien haver perdut tots els diners de les vendes del dimecres al matí.

Per un altre costat, també alguns vianants han denunciat haver patit robatoris com, per exemple, l’iPhone d’un jove assistent a la fira.

PUBLICITAT