Cap de setmana plàcid de la Colla Joves Xiquets de Valls abans d’afrontar una segona quinzena d’agost repleta de sortides importants.

PUBLICITAT

Els de la camisa vermella es van desplaçar a la festa major d’Andorra la Vella, població on dissabte van actuar en solitari amb l’objectiu de consolidar la gamma bàsica de 8 i provar nova canalla. Així, els del carrer d’en Gassó s’apuntaven el 3de8, el 4de8, el 5de7 i el pilar de 6 com a castells més destacats.

La propera sortida de la Colla Joves serà dimarts 15 d’agost, a dos quarts d’una del migdia, a la festa major de la Bisbal del Penedès. La cita, que tindrà lloc a la plaça Major, comptarà també amb la participació dels Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una Colla Vella que aquest cap de setmana no ha tingut compromís. Aquest dilluns, però, a dos quarts de vuit del vespre, torna a les places amb una actuació en solitari a la Festa Catalana de l’Hospitalet d’Infant.

PUBLICITAT