La Colla Joves Xiquets de Valls i els Gegants de Valls han participat en els actes que s’han celebrat aquest dissabte en el marc de la Festa Major d’Andorra la Vella.

PUBLICITAT

A l’acte també s’hi va sumar l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, que va ser rebuda pel comú, concretament pel cònsol major, David Astrié i el cònsol menor, David Canturri.

Fa més de cinc dècades que Andorra la Vella i Valls estan agermanades. La relació va començar a mitjans dels anys 60 amb l’objectiu de promocionar el sector gastronòmic i l’hostaleria de les dues ciutats. Així, de manera rotatòria, un any la parròquia organitza la calçotada i el següent a Valls té lloc l’Escudellada Popular amb la participació de la Confraria d’Escudellaires d’Andorra la Vella. També cada any, coincidint amb la festa major d’estiu, una delegació vallenca es desplaça al país dels pirineus.

PUBLICITAT