El jutjat de Valls ha arxivat per prescripció la denúncia per abusos sexuals que un exalumne de l’escola Baltasar Segur va presentar contra un professor ja jubilat, atès que els fets haurien tingut lloc fa més de vint anys. 

PUBLICITAT

El docent va ser acusat d’abusar almenys de cinc alumnes menors entre els anys vuitanta i noranta. Aquest va ser denunciat públicament per una de les víctimes amb el suport de l’Associació Famílies Abusos Sexuals Infantils Tarragona el passat 18 de novembre, en un acte celebrat en el municipi. Després va formalitzar la denúncia davant els Mossos d’Esquadra.

L’acusat va ser detingut el passat mes de desembre, però va ser posat en llibertat amb l’obligació de comparèixer davant del jutjat. La conselleria d’Educació de la Generalitat va anunciar que també obria una investigació sobre el cas per aclarir els fets. 

PUBLICITAT