Compromís casteller d’alt voltatge de les dues colles dels Xiquets de Valls aquest dimarts a la Bisbal del Penedès en el marc de la diada de la Mare de Déu d’Agost. L’actuació, que també comptarà amb la participació dels Castellers de Vilafranca, començarà a partir de dos quarts d’una del migdia.

PUBLICITAT

Després d’una bona Firagost, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls volen garantir, com a mínim, castells bàsics de 9 en aquesta actuació assenyalada de l’estiu. A més, no es descarta que els de la camisa rosada puguin optar per Castells de gamma extra ja assolits, com per exemple, el 4de9 amb folre i el pilar de 8 amb folre i manilles.

A la mateixa plaça els Castellers de Vilafranca aspiren a portar-hi algun castell de gamma extra per treure’s el regust amarg de la caiguda de 4de9 amb folre i pilar de dissabte a Cal Figarot. Els amfitrions, els Bous, que enlairaran un castell al principi i un pilar al final, han anunciat el 2de6 i el pilar de 5.

El sorteig de la diada de la Bisbal, celebrat el passat dijous, va determinar que els Castellers de Vilafranca actuïn en primera posició. Pel que fa Joves i Vella seran segona i tercera respectivament.

PUBLICITAT