Les colles vallenques s’han quedat en la gamma bàsica de 9 a la diada de la Mare de Déu d’Agost de la Bisbal del Penedès en una jornada marcada per la intensa calor. Al carrer del Doctor Robert, davant de la Societat, tot un emblema del món casteller, s’han fregat els 34 graus.

PUBLICITAT

La Colla Joves Xiquets de Valls ha assolit el programa que portava en cartera en forma de tripleta màgica, descarregant el 3 i el 4 de 9 amb folre i el 5 de 8. De fet, ha estat la única colla que pot dir que surt amb els deures fets d’aquesta diada del 15 d’agost. En canvi, la Vella de Valls només ha pogut carregar el 3 i el 4 de 9 folrats, veient com han hagut de desmuntar fins a un intent desmuntat i tres peus desmuntats.

La colla local, els Bous de la Bisbal, han volgut obrir plaça amb un 4 de 7, un castell testimonial. I els Castellers de Vilafranca han sumat els bàsics de 9, però el 4 de 9 amb folre i agulla, l’objectiu de la jornada, l’han desmuntat dues vegades. 

PUBLICITAT