Més de 5.000 espectadors han assistit a la tercera edició del festival Jordi Savall, dedicada a la vida i a les dones que lluiten. El certamen ha exhaurit les entrades de sis dels catorze concerts organitzats a Montblanc, Poblet i Santes Creus. 

PUBLICITAT

Enguany la mostra ha estat més accessible gràcies a noves mesures com la rebaixa dels preus de les entrades o el servei diari d’autocars des de Barcelona, Tarragona i Reus. Aquesta edició ha acollit fins a 150 músics d’una vintena de països, que  han interpretat peces d’un ampli ventall d’èpoques i cultures. També s’han ofert visites guiades i temàtiques al Reial Monestir de Santes Creus i conferències dedicades a la realitat social, artística i històrica de les dones.

Martí Sancliment, coordinador del Festival Jordi Savall, ha afirmat que el certamen s’ha consolidat com una proposta «d’excel·lència i de referència», amb un «fort compromís amb els principis ètics que inspira l’obra de Jordi Savall, com són l’humanisme i el diàleg intercultural». 

PUBLICITAT