Els veïns de Valls han fet arribar una queixa sobre l’episodi de males olors que estan patint a causa d’un abocament il•legal a les zones del Vilar, el passeig de l’Estació, el carrer Avenir, o el Fornàs.

PUBLICITAT

L’abocament hauria estat realitzat per una empresa a la xarxa de clavegueram del polígon industrial. Aquest hauria afectat el funcionament de la depuradora del polígon, el que hauria resultat en les males olors. Des de l’Ajuntament asseguren que s’està treballant per restablir el servei i eliminar les males olors el més aviat possible. 

El consistori també ha recordat que, juntament amb l’Agència Catalana de l’Aigua, s’està treballant per la retirada dels col·lectors d’aigües de clavegueram de la llera dels torrents de Valls. Aquest permetrà  recuperar ambientalment els torrents, així com clausurar la depuradora del polígon, posant fi a aquests episodis recurrents de males olors.

PUBLICITAT