Les inclemències meteorològiques van obligar aquest diumenge a traslladar a cobert la diada castellera de la Festa Major d’Igualada. El canvi d’ubicació, però, no va ser un impediment perquè la Colla Joves Xiquets de Valls afrontés el castell de 9.

PUBLICITAT

A la capital de l’Anoia, els de la camisa vermella es van anotar de sortida el 5de8. A la segona ronda, feien el 3de9 amb folre per primera vegada en un temple parroquial. Van completar les tres rondes de castells amb el 4de8. Com a colofó d’una jornada indoor es van acomiadar amb el pilar de 7 amb folre.

Abans de Sant Fèlix, la Joves té programat l’últim assaig aquest dilluns amb l’objectiu d’acabar de confeccionar el repertori de castells.

A la mateixa actuació, els Moixiganguers d’Igualada van completar el 7de8, dos intents desmuntats de 3de9 amb folre, el 2de8 amb folre i el 3de8. A la ronda de pilars, van carregar el pilar de 6.

Pel que fa els Xiquets de Reus van sortir de plaça amb el 3de8, el 2de8 amb folre i un intent de 4de8.

PUBLICITAT