Aquest dimecres, a partir d’un quart d’una del migdia, la plaça de la Vila de Vilafranca del Penedès, tornarà a rebre la visita de les dues colles dels Xiquets de Valls. Després de l’últim assaig, celebrat dilluns, Vella i Joves esperen completar un molt bon paper a la capital de l’Alt Penedès.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls es presenta a la cita amb el 4de9 amb folre i el pilar i el pilar de 8 amb folre i manilles com a apostes segures. A l’assaig, també han preparat el 2de8 sense folre i el 4de9 sense folre, estructures que encara no han completat enguany.

La Colla Joves Xiquets de Valls vol aprofitar la visita a Vilafranca del Penedès per completar els primers castells de gamma extra de la temporada. Els del carrer d’en Gassó hi van amb l’objectiu d’estrenar el 5de9 amb folre, el 4de9 sense folre i el pilar de 8 amb folre i manilles. A més, en les últimes hores han intensificat la feina amb el 2de8 sense folre.

A la capital de l’Alt Penedès, també hi serán els Minyons de Terrassa que pretenen atacar el 2de9 amb folre i manilles i el primer 5de9 amb folre de l’any com a castells més significatius. Pel que fa els Castellers de Vilafranca s’han marcat el 3de10 amb folre i manilles com a máxima prioritat, castell que acompanyarien del 4de9 amb folre i el pilar, el 2de9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles.

La diada de Sant Fèlix tindrà 6 rondes i les colles participants només podran fer un peu desmuntat. L’ordre d’actuació, sortejat el passat dijous, va determinar que els Castellers de Vilafranca seran els primers d’actuar. Seguiran, per aquest ordre, Joves, Vella i Minyons.

PUBLICITAT