L’atleta vallenca Marta Galimany ha finalitzat en 38a posició en la Marató del Mundial de Budapest, amb una marca de 2 hores, 37 minuts i 10 segons. 

PUBLICITAT

En declaracions posteriors a la prova, l’atleta ha explicat que no es troba del tot satisfeta amb els resultats i que les condicions climatològiques, tot i les esperades, han estat dures. No obstant això, Galimany ha rebut el suport de desenes de personalitats del territori, tant de Valls com de tota Catalunya, així també com d’esportistes i aficionats de l’atletisme. 

El recorregut de 10 quilòmetres ha tingut la seva meta a la Plaça dels Herois, i ha comptat amb la participació de 78 atletes, procedent de 47 països. La medalla d’or se l’ha endut l’etiope Amane Beriso Shankule, amb un temps de 2 hores, 24 minuts i 23 segons.

Galimany ha afirmat que després d’una pausa, el seu pròxim objectiu són els Jocs Olímpics de París 2024. 

PUBLICITAT