Figa Flawas ha presentat aquest divendres la cançó “Aurora”. El nou tema està inspirat en els “corridos tumbados”, un subgènere musical que fusiona el folk tradicional mexicà i la música urbana. 

PUBLICITAT

Pep Velasco i Xavier Cartanyà fan seu aquest estil per explicar una història de desamor causat pel rebuig, que la discogràfica defineix com una tragicomèdia amb un toc de tristesa i sàtira, però sobretot molta energia positiva. La cançó compta amb la col·laboració del grup Stay Homas a la secció dels vents i un videoclip del realitzador Liam D, que ja havia treballat amb el duet en els vídeos de les cançons “Mussegu”, “Diabla” i “Xalalà”.

Figa Flawas és sense dubte una de les formacions del pop català més exitoses, que actualment es troba immers en una gira de setanta concerts per tot el territori, la qual està resultant tot un succés. 

PUBLICITAT