Nova ensopegada de la Unió Esportiva Valls en el cinquè partit de la pretemporada 2023-2024. Els homes de Manel Cazorla van caure aquest diumenge per 3 a 2 al camp de les Borges Blanques de 1a Catalana.

PUBLICITAT

L’equip blanc-i-vermell va començar amb bon peu el partit a la capital de les Garrigues amb un gol d’Albert Plana al minut 6. Tot i això, dos minuts més tard els locals aconseguien igualar el marcador.

Al descans, la intensitat vallenca va baixar, fet que va permetre al Borges fer el 2 a 1 i 3 a 1. En temps afegit, Sergi Vega va retallar distàncies, però ja era massa tard per almenys tornar amb un empat cap a casa.

El bagatge de la UE Valls en aquesta pretemporada no es bo amb tres derrotes i dos empats. Aquest dissabte, a la tarda, a El Vilar, tenen previst l’últim amistós davant el Tortosa de 2a Catalana, matx que servirà per presentar la plantilla a l’afició.

PUBLICITAT