Aquest dimecres 6 de setembre les escoles de Valls obren les seves portes i arrenca el nou curs escolar 2023 – 2024. 

PUBLICITAT

Avui han tornat a les classes 2.256 alumnes d’infantil i primària i 1.857 de secundària en els 11 centres educatius públics i concertats de Valls. També han començat les classes de les escoles bressol municipals, que gràcies al Departament d’Educació de la Generalitat, mantenen la seva gratuïtat a les classes d’infantil 2. L’Ajuntament també continuarà mantenint la gratuïtat de l’hora d’acollida de tots els alumnes de les llars d’infants públiques. Teresa Rull, regidora d’Educació de Valls, ha explicat que les classes han començat amb normalitat, ja que l’únic canvi respecte a l’any passat han estat els horaris de setembre. 

A més, enguany, diversos centres escolars de Valls han presentat novetats, com la reforma de la llar d’infants de l’escola Cor de Maria o la nova prohibició de l’ús dels telèfons mòbils de l’Institut Jaume Huguet. 

PUBLICITAT