Durant el mes d’agost, els allotjaments turístics de l’Alt Camp han concentrat l’ocupació els caps de setmana, arribant al 90 i fins i tot al 100%. En canvi, entre setmana la mitjana ha baixat al 60% i 70%. 

PUBLICITAT

Segons les dades de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona, els allotjaments turístics del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre han assolit una mitjana del 90% durant el mes d’agost. Els destins on més constant s’ha mantingut la mitjana, han estat Cambrils o Altafulla, on s’ha assolit un 95% durant tot el mes d’agost. En el cas de les zones de costa, s’ha arribat al 98% d’ocupació durant les setmanes centrals. En canvi, algunes zones d’interior com la Terra Alta, el Priorat o la Conca de Barberà, han tingut una baixa ocupació durant l’estiu, que s’espera que es compensi durant els mesos de setembre i octubre. 

Aquest any han destacat les reserves arreu de la demarcació i unes estades més curtes. El perfil de client es manté l’habitual excepte en les cases rurals, on s’ha detectat un augment del client de proximitat. 

PUBLICITAT