Una dona ha patit cremades greus en un incendi d’una casa a Picamoixons. L’origen d’aquest hauria sigut un foc de cuina que va afectar tota la planta baixa i va cremar una motocicleta. 

PUBLICITAT

L’incendi es va produir el dimarts dia 5 de setembre a dos quarts de vuit del vespre, en un habitatge situat a la urbanització del Coll de les Moles, una zona de difícil accés. El foc va originar a la cuina i es va estendre pel passadís, el bany, i tot el sostre de la planta baixa. A més a la primera planta hi va haver afectació pel fum i també es va cremar una motocicleta. Cinc dotacions de bombers es van desplaçar fins a l’incendi, que es va donar per apagat al voltant de dos quarts de deu de la nit. 

A causa d’aquest, una dona va patir cremades greus i va haver de ser atesa pel Sistema d’Emergències Mèdiques. Segons els Bombers, hi havia almenys una altra persona dins de la casa un cop declarat l’incendi.

PUBLICITAT