L’Ajuntament de Valls ha instal·lat un punt informatiu a diversos barris de la ciutat amb l’objectiu de proporcionar informació i materials a la ciutadania per a la recollida selectiva de residus.

PUBLICITAT

La regidoria de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural, està realitzant una campanya informativa per reduir la quantitat de residus que es llencen al contenidor de la fracció resta, és a dir, el de la tapa de color gris. Les deixalles que s’aboquen en aquest es porten a incinerar i, per tant, no es reciclen. També s’espera poder incrementar els residus que són recollits selectivament. Actualment, el percentatge de recollida selectiva a Valls es troba al 48%, per sota de l’objectiu del 55% que estableix la normativa europea per a l’any 2025. Un altre dels objectius és reduir el percentatge de residus impropis als contenidors de recollida selectiva.

Per això, als punts informatius de la ciutat, s’ha explicat a la ciutadania sobre la correcta separació dels residus.També se’ls ha repartit kits de bosses de colors per facilitar la recollida selectiva i altres materials com embuts i bidons per a la recollida d’oli de cuina usat. 

PUBLICITAT