Divendres 8 de setembre, el Museu Casteller de Catalunya a Valls per fi va obrir les seves portes. La canalla de les dues colles castelleres vallenques va ser l’encarregada d’estrenar el nou equipament cultural. 

PUBLICITAT

Al voltant de dos quarts de sis de la tarda, els infants acompanyats per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, van entrar, per primer cop, a les noves instal·lacions. Després va ser el torn dels guanyadors de les entrades gratuïtes. A més, moltes altres persones han pogut gaudir d’aquest gran esdeveniment, ja que la cercavila de xanques dels Joglars de la Botala convidava a tothom a la  plaça del museu, que acollia desenes de jocs i activitats familiars, i més tard l’actuació de la Mulassa de Valls. Míriam Mariné, directora del Museu Casteller de Catalunya, ha descrit l’obertura com a tot un èxit, i ha afirmat que l’afluència continua sent màxima. 

El museu seguirà acollint actes de celebració durant tot el cap de setmana. Entre aquests destaquen la presentació de la nova etapa de la colla sardanista infantil Ocells del Bosc o el taller i Ball de Bastons de l’Associació Cultural Verge de la Candela.

PUBLICITAT