El Museu Casteller de Catalunya ha penjat el cartell d’entrades exhaurides durant el primer cap de setmana de la seva posada en marxa. A més, s’han organitzat diverses activitats per donar-li la benvinguda.

PUBLICITAT

Divendres 8 de setembre, al voltant de dos quarts de sis de la tarda, els infants acompanyats per l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, van entrar, per primer cop, a les noves instal·lacions. Després va ser el torn dels guanyadors de les entrades gratuïtes. A més, moltes altres persones han pogut gaudir d’aquest gran esdeveniment, ja que la cercavila de xanques dels Joglars de la Botala convidava a tothom a la  plaça del museu, que acollia desenes de jocs i activitats familiars, i més tard l’actuació de la Mulassa de Valls. 

L’equipament va seguir acollint actes de celebració dissabte i diumenge. Entre aquests van destacar la presentació de la nova etapa de la colla sardanista infantil Ocells del Bosc o el taller i Ball de Bastons de l’Associació Cultural Verge de la Candela.

La directora del Museu Casteller de Catalunya, Míriam Mariné, fa un balanç molt positiu de visites durant el primer cap de setmana.

Fins el 23 d’octubre, el Museu Casteller de Catalunya restarà obert de dimarts a diumenge entre les 10 del matí i les 7 de la tarda.

PUBLICITAT