Per fi ha arribat la primera victòria de la Unió Esportiva Valls en la pretemporada 2023-2024. El conjunt de la capital de l’Alt Camp va superar, dissabte a la tarda a l’estadi del Vilar, el Tortosa-Ebre de 1a Catalana per 3 gols a 1.

PUBLICITAT

Els blancs-i-vermells van efectuar una bona primera meitat amb gols de Sergi Folch i Nogueira en els minuts 24 i 39 respectivament. Al començament de la segona part, el Tortosa va retallar diferències mitjançant Arnau, però al 77 Albert Plana va aconseguir sentenciar l’enfrontament.

Després d’adjudicar-se el Trofeu UE Valls i presentar l’equip davant l’afició, el tècnic, Manel Cazorla, assegura que arriben en bona forma per encarar l’inici de lliga.

La UE Valls debutarà a la Lliga Elit aquest diumenge, a les dotze del migdia, al camp de l’Europa B. Ho farà després d’un període de preparació on ha aconseguit 1 victòria, 2 empats i 3 derrotes.

PUBLICITAT