L’Assemblea Valls-Alt Camp per la Independència ha tornat a participar en la manifestació de l’11 de setembre a Barcelona. Enguany, hi han portat quatre autobusos.

PUBLICITAT

115.000 persones segons la Guàrdia Urbana i 800.000 segons els organitzadors han pres part en la marxa convocada per l’Assemblea Nacional Catalana sota el lema “Via Fora”. L’acte va començar a l’hora simbòlica tradicional de les 17.14h des de quatre punts de la capital catalana: la Ciutat de la Justícia, l’Escola Proa, l’Estació de Sants i Hisenda.

Cadascuna de les columnes estava batejada amb un dels noms dels valors fonamentals de la República Catalana: llibertat, llengua, país i sobirania.

Les quatre columnes van seguir els seus itineraris fins arribar a la plaça Espanya, on van confluir i on hi va haver el final de l’acte amb els parlaments de les entitats participants.

A la capital de l’Alt Camp, els actes de la Diada van començar la vigília, a la plaça del Blat, amb la interpretació del Cant dels Segadors i l’actuació castellera a càrrec de les dues colles dels Xiquets de Valls.

PUBLICITAT