La Vigilia de la Diada Nacional de Catalunya va viure un altre enfrontament entre les dues colles vallenques a la plaça del Blat. Una diada que, tot i marcar l’inici del final de la temporada castellera d’enguany, va viure la construcció de grans castells sense caigudes a lamentar. No obstant això, un dels moments de la jornada va ser just abans d’iniciar la primera ronda amb pilars de dol en memòria de Roser Herreros, excap de colla dels Capgrossos de Mataró que va perdre la vida el passat divendres.

PUBLICITAT

Pel seu costat, la Colla Vella va continuar rodant castells descarregant el 4de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el 5de8 i tancaven l’actuació amb el pilar de 7 amb folre.

Per la seva banda, la Colla Joves van descarregar el 3de9 amb folre, el 4de9 amb folre, el 4de8 amb el pilar i el pilar de 7 amb folre.

Ambdues colles tenen compromís aquest cap de setmana. Els rosats actuen el primer diumenge de Festes de Santa Tecla de Tarragona a les 12:00 h a la plaça de la Font. Estaran acompanyats dels Xiquets de Tarragona, la Colla Jove Xiquets de Tarragona i els Castellers de Vilafranca. Per un altre costat, els de la camisa vermella participaran en la Festa Major petita d’Altafulla aquest dissabte a la plaça del Pou a partir de les 18:00 h. Estaran acompanyats dels Castellers locals i els Xiquets de Reus.

PUBLICITAT