Càritas Arxiprestal de l’Alt Camp i la Fundació Ciutat de Valls amb la col·laboració de diferents regidories de l’Ajuntament de Valls han convocat una nova edició de les ajudes per a estudis postobligatoris.

PUBLICITAT

Enguany, s’arribarà a la desena convocatòria, resultat del treball conjunt entre entitats del municipi i l’Ajuntament de Valls que permet assolir aquest important repte per a la ciutat. El sistema de sol·licitud de beques es realitzarà en convocatòria única en el període comprès entre el 18 i el 29 de setembre a les dependències de VallsJove, al carrer Sant Pere 2.

Aquestes beques tenen per finalitat ajudar econòmicament a l’alumnat que realitzi estudis postobligatoris per al curs 2023/2024, que inclou el Batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà i superior.. 

L’obtenció de les ajudes tenen en compte la situació econòmica familiar, però també l’expedient acadèmic de l’alumnat per tal de premiar els que han aprovat tot el curs acadèmic anterior. A causa de la creixent demanda dels ajuts, enguany s’amplia el pressupost de 10.000 a 15.000 euros i s’estima que poden arribar a beneficiar a més d’una cinquantena d’alumnes que podran rebre entre 200 i 250 euros per ampliar la seva formació. En el cas dels estudis fora del municipi les ajudes s’incrementen en concepte de desplaçament.

PUBLICITAT